Home » nieuws

Jubileumjaar

“Pluimvee en Konijnenvereniging Vorden e.o . 100 jaar”

P.K.V. e.o. is een bloeiende vereniging die tot doel heeft om rassen en kleurslagen te behouden en te verbeteren die in Nederland worden gehouden. Daarnaast is het doel om liefhebbers van dieren die onder P.K.V. e.o. vallen te voorzien van informatie over het houden van dieren. Ook de jeugd wordt intensief betrokken bij P.K.V. e.o.

Onder P.K.V. e.o. vallen de volgende diergroepen: Hoenders en Dwerghoenders, Serama’s, Watervogels, Konijnen, Cavia’s, Sierduiven en Siervogels.

Contact:

P.K.V. e.o. heeft intensief contact als het gaat over info dieren die onder P.K.V. e.o. vallen met Welkoop Vorden. Er liggen o.a. folders van P.K.V. e.o. en visitekaartjes met info en adressen.

Sponsoractie 100 jaar P.K.V. e.o.

De Welkoop Vorden wil dan ook graag ter ondersteuning van P.K.V. e.o. ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan een sponsoractie houden. Tijdens deze actieweek zal P.K.V. e.o. u informatie geven over het houden van dieren. Er zullen dieren en fokkers aanwezig zijn voor info.

Deze actie vindt plaats in week 25 van maandag 15 t/m zaterdag 20 juni.

Van alle bestedingen waarvan de kassabon, voorzien van deze flyer, in de daarvoor bestemde bus wordt gedaan, schenkt Welkoop Vorden 10% aan P.K.V. e.o. te besteden aan het jubileumjaar 100 jaar. Uiteraard van harte aanbevolen!

 

In week 25 dus op naar Welkoop Vorden, en niet vergeten de flyer mee te nemen